
Mąka jaglana Dandou 400g
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
Arraw de Mil to wstępnie ugotowana kasza jaglana używana w typowych daniach Afryki Zachodniej, takich jak lakh lub arraw. Jest lekka, łatwo strawna i bardzo odżywcza, idealna na obfite śniadania lub tradycyjne desery. Przezroczyste opakowanie podkreśla jakość produktu, który jest wolny od dodatków i konserwantów.
Zalety Dandou Arraw de Mil:
100% naturalne, bez sztucznych barwników ani dodatków
Naturalne źródło przeciwutleniaczy, błonnika i minerałów
Proste przygotowanie – można jeść na ciepło lub na zimno
Idealne dla całej rodziny
Instrukcje przygotowania:
Lekko opłucz kaszę mannę.
Gotuj na parze lub zwilż zgodnie z przepisem.
Wymieszaj z mlekiem (lub jogurtem), cukrem, wanilią lub rodzynkami na deser.
Podawaj na ciepło lub schłodzone.